LA FAMÍLIA DE LA PILOTA. MÉS ENLLÀ DELS COSTUMS

//LA FAMÍLIA DE LA PILOTA. MÉS ENLLÀ DELS COSTUMS

LA FAMÍLIA DE LA PILOTA. MÉS ENLLÀ DELS COSTUMS

El passat tres d’octubre, a Carlet, a la Sala d’Exposicions de la Fundació Caixa Carlet-Casa de Cultura, presentàrem el treball, editorial i expositiu, que els últims mesos havíem anat desenvolupant en aquest poble. L’exposició temàtica, titulada: La família de la pilota. Més enllà de l’hegemonia dels costums, mira de plasmar alguns dels principals sentits que aporta la pilota a Carlet i el que va lligada a ella: una popularització gràcies a la moltíssima afició i arrelament que ha tingut en aquest poble, així com l’anàlisi de les “famílies” de la pilota de Carlet, a partir de la crítica i reflexió davant conceptes com “comunitat d’afectes”, espais comuns per compartir, o d’altres realitats socials lligades al món de la pilota per poder pensar-nos i mirar d’entendre què estem fent com a societat.

Foto 1
Foto 4
Foto 5
Foto 6

I per a mirar de reflectir el que comentem, ens servirem del suport gràfic o audiovisual que les fotografies d’Antonio i Vicent Mira, Gonzalo, o Emilio Muñoz, fotògrafs tots de Carlet, o de l’Arxiu Ismael Latorre Mendoza (d’Alginet) i de l’Arxiu Museu de Pilota-Genovés; a més de les produccions de vídeo pròpies, d’Això és com tot, de Gerard Latorre i l’Arxiu de la Televisió de Carlet.

image (8)
image (9)
image (10)
image (12)
image (13)
image (14)
image (15)
image (16)

L’exposició, instal·lada a la Sala d’exposicions de la Fundació Caixa Carlet, a la Casa de Cultura, restarà oberta fins el 30 d’octubre, en horaris de la Casa de Cultura: de dilluns a divendres, de les 9.30 h a 13.30 h, i per la vesprada, de 17 a 20 h.

By |2016-01-12T11:42:05+00:00octubre 7th, 2014|Sin categoría|0 comentari

About the Author:

Deixa un comentari