Condicions d’ús

/Condicions d’ús
Condicions d’ús2015-12-23T12:06:35+00:00

Mitjançant la utilització de la tenda on-line de www.aixoescomtot.com es podrà adquirir qualsevol dels llibres publicats per AIXÒ ÉS COM TOT. Els productes es compren per encàrrec, i perquè aquest es faça efectiu s’han de llegir i acceptar els termes i condicions que es mostren a continuació.  AIXÒ ÉS COM TOT es compromet a realitzar i servir els seus productes segons el descrit en aquest apartat.

Vostè podrà acceptar les Condicions de compa al moment de la seua acceptació. En qualsevol cas, utilitzant de forma efectiva el lloc web es considerarà que vostè reconeix i accepta les presents Condicions.

De nou s’aconsella llegir amb deteniment les presents condicions. Podrà guardar-les o imprimir-les si així ho desitja.

INTERRUPCIÓ DEL SERVEI. El procés de compra es realitza de tal manera que una vegada que es realitza la comanda, havent llegit i acceptat els termes legals que s’indiquen, l’encàrrec queda fixat sense possibilitat d’interrupció del servei per part del particular.

PERÍODES DE LLIURAMENT. El temps per al lliurament dels enviaments és l’establit per Correus per a un enviament ordinari. Els terminis s’apliquen a períodes laborables i sempre per a Península i Balears. Tant per a la resta d’Europa com per a la resta del món s’incrementen aquests terminis en altres 10-15 dies laborables. El servei logístic es realitza a través de Correus d’Espanya (Societat Estatal de Correus i Telègrafs S.A.). AIXÒ ÉS COM TOT no es fa responsable de qualsevol tipus de desperfecte que poguera produir-se des del moment del lliurament del producte a Correus fins a l’arribada d’aquest al domicili.

PREUS. Els preus publicats en el PORTAL inclouen tant IVA com a despeses d’enviament a Península i Balears. Els increments de preu per als enviaments a la resta de destinacions, podran ser estimats en el procés de compra.

MITJANS DE PAGAMENT. El PORTAL posa al servei dos mitjans de pagament: transferència bancària a un compte a Espanya o pagament a través del sistema Paypal. El PORTAL no es responsabilitza de qualsevol problema o incidència que poguera ocórrer amb l’entitat financera.

TERMINACIÓ DEL CONTRACTE. Una vegada que es reba en l’adreça indicada el producte encarregat, havent-se donat les condicions anteriorment citades, es considerarà finalitzada la transacció comercial.

SOLUCIÓ DE CONFLICTES. Les disposicions contingudes en el present document es regiran per l’ordenament jurídic espanyol. Per a la resolució dels conflictes que pogueren derivar-se de l’ús de la pàgina web, les parts se sotmetran als jutjats i tribunals de la ciutat de València amb renúncia expressa a qualsevol altre fòrum que poguera correspondre’ls.