CARLET. LA VOLUNTAT COMUNA OFEGA LES INDIVIDUALS

///CARLET. LA VOLUNTAT COMUNA OFEGA LES INDIVIDUALS

CARLET. LA VOLUNTAT COMUNA OFEGA LES INDIVIDUALS

Aquesta setmana, Carles Senso, ha escrit al “Levante” fent memòria de la nova reivindicació a Carlet per rehabilitar el trinquet. Us animem a llegir-lo per conèixer de primera mà quina és la situació actual i el que es pretén amb aquesta mobilització, promoguda pel Club de Pilota Valenciana “Amics del Trinquet de Carlet” i l’EScola de Pilota Valenciana de Carlet. Des d’ “Això és com tot”, mentre treballàrem la pilota a Carlet tinguérem l’ocasió de parlar amb diversos interlocutors sobre el tema. El que és evident és que amb bona voluntat per part dels implicats, la cosa hauria de reconsiderar-se per arribar als objectius plantejats: obrir el trinquet de Carlet.

” (…) Ens oblidem, doncs, de la pròpia diversitat del joc, de la capacitat que tenim la ciutadania per poder crear alguna cosa, al nostre gust, per gestionar-la socialment i que satisfaga les nostres necessitats, no la d’altres, i adaptar el joc, repetim, en tota la seua diversitat, als espais desitjables, i a les nostres maneres d’entendre’l, amb els hàbits socials adquirits i que generen un món particular, que canvia quan se n’ix del mateix. Aquesta singularitat és també un aspecte que realment importa, perquè no forma part de la ‘normalitat’ que de fora ens volen posar, moltes vegades, de manera coaccionada.”

(Del llibre: “Joc, espai i xarxa. Família d’afectes”, publicat el setembre de 2014).

By |2016-02-01T16:04:26+00:00gener 12th, 2015|CARLET, RIBERA ALTA DE XÚQUER|0 comentari

About the Author:

Deixa un comentari