GAVARDA. “L’AGÜELET”

///GAVARDA. “L’AGÜELET”

GAVARDA. “L’AGÜELET”

Aquesta setmana hem tingut l’ocasió de cercar en la història de la pilota de Gavarda i de la Vall, de la mà (mai millor dit) de Vicent, el de Gràcia, un dels “grans” durant dècades en el món del raspall. Capaç de guanyar-li a un trio jugant sol, el pilotari gavardí fou conegut com “l’Agüelet”, pel fet d’allargar el seu joc fins ben entrats els anys huitanta, quan comptava amb quasi seixanta anys. Guarda hui una memòria envejable que el duu a rememorar velles històries amb actualitat latent. Guanyador nat, va rebutjar els trinquets per les imposicions de les travesses i tornà al carrer, on gaudí durant dècades, convertint-se, amb el permís d’Arturet, en el millor jugador de la història de Gavarda.

By |2016-02-01T16:05:16+00:00desembre 24th, 2014|GAVARDA, RIBERA ALTA DE XÚQUER|0 comentari

About the Author:

Deixa un comentari