“JOC, ESPAI I XARXA: DE LES MANS I FER ANAR LA PILOTA”

//“JOC, ESPAI I XARXA: DE LES MANS I FER ANAR LA PILOTA”

“JOC, ESPAI I XARXA: DE LES MANS I FER ANAR LA PILOTA”

cartell expo pilota - alginet 6 (def-3)

PRESENTACIÓ DEL PROJECTE EDITORIAL
“AIXÒ ÉS COM TOT” I DE LA EXPOSICIÓ I EL LLIBRE:
“JOC, ESPAI I XARXA: DE LES MANS I FER ANAR LA PILOTA”
Divendres, 11 d’abril, a les 19.30 h. Teatre Modern d’Alginet
(L’exposició estarà oberta de l’11 d’abril fins l’11 de maig, de 19 a 21 h)

Això és com tot és una projecte editorial que, vol respectar els principis i valors generals de l’economía social, un espai a partir del qual inserim el nostre treball de crítica de la cultura popular contemporània des d’una visió “perifèrica”, per oferir un o més punts de vista en tot allò que encara està viu, que és conflictiu i que no és visible del tot i, per descomptat, impossible de representar.
I en aquest projecte del joc de la pilota valenciana, no ens interessa tant l’activitat esportiva que s’hi realitza, sinó el joc, les xarxes socials i afectives, el valor cultural i vertebrador que aquesta activitat genera, pot crear o ha pogut fer.

By |2016-01-12T10:27:03+00:00abril 3rd, 2014|Sin categoría|0 comentari

About the Author:

Deixa un comentari