JOC,ESPAI I XARXA. Alberic un espai emblemàtic.

///JOC,ESPAI I XARXA. Alberic un espai emblemàtic.

JOC,ESPAI I XARXA. Alberic un espai emblemàtic.

L’època daurada s’escriu en pretèrit a Alberic. Ho rememora a aquest vídeo Josefa González “la Gorreta”, que torna al trinquet 22 anys després de regentar-lo durant dècades. Recorda quan varen haver de partir per la malaltia del seu marit, el popular Gorret, qui va aconseguir reunir a centenars de persones en el recinte per veure els millors jugadors. També revitalitzar-lo per la gran afició dels jugadors amateurs locals. Formen part de la historia més important del trinquet d’Alberic i inclús assetjat per la malaltia va voler tornar. Si pel Gorret hagués sigut, mai hagués eixit d’allí. “Està abandonat”, diu la Gorreta. Ho comparteix també Salvoret, qui, amb una memòria privilegiada, recorda les partides amb Pepet el Moret contra els tres millors de Castelló de la Ribera.

 

By |2016-03-03T10:26:36+00:00març 3rd, 2016|ALBERIC, RIBERA ALTA DE XÚQUER|0 comentari

About the Author:

Deixa un comentari