JA TENIM ACABADA LA NOVA WEB¡¡¡

/, RIBERA BAIXA DEL XÙQUER/JA TENIM ACABADA LA NOVA WEB¡¡¡

JA TENIM ACABADA LA NOVA WEB¡¡¡

web això és com tot

 

ACÍ TENIU UNA NOVA EINA PER FER ANAR MÉS LA PILOTA. DONEU-LI FORT…

Volem ara presentar-vos aquest nou espai on des d’ara seguirem amplificant aquest projecte per a seguir qüestionant les nostres formes d’estar al món. I, al mateix temps, buscant d’eixir des dels nostres propis recursos, generant l’autonomia necessària per mirar de no seguir tirant aigua sobre les nostres cendres.

Construïm des de la crítica d’allò popular, fent-ho fora del fet folklòric o tradicional, i desenvolupant-ho com a pràctica relacional: xarxes d’afectes, nous espais funcionals, etc.; en definitiva saber-se cos de cossos. I sense seguir un esquema tancat, potenciant allò inclusiu i capaç de materialitzar-se en formes múltiples i imprevistes, que provoque nous vincles de sentit entre els que hi participen i el seu entorn.

Entenem la cultura com a conflicte. I ens situem en un temps postcontemporani entès com un mode de pensar-se en altres maneres d’estar al món per a imaginar-nos altres territoris possibles, personals i socials, davant una contemporaneïtat tant fluïda que ens “desplaça”.

I el fet d’editar o publicar ho experimentem com un procés coorporitzat que produeix i reprodueix coneixement i comprensió, abans que creació d’objectes encastats que contenen i fixen un enteniment complet.

Esperem que estigueu ací, amb nosaltres.

Salut! I feu rodar la pilota.

  www.aixoescomtot.com

Deixa un comentari