Això és com tot

//Això és com tot

Això és com tot

AIXÒ ES COM TOT és una projecte editorial que, vol respectar els principis i valors generals de l’economia social, un espai a partir del qual inserim el nostre treball de crítica de la cultura popular contemporània des d’una visió “perifèrica”, per oferir un o més punts de vista en tot allò que encara està viu, que és conflictiu i que no és visible del tot i, per descomptat, impossible de representar.
I en aquest projecte del joc de la pilota valenciana, no ens interessa tant l’activitat esportiva que s’hi realitza, sinó el joc, les xarxes socials i afectives, el valor cultural i vertebrador que aquesta activitat genera, pot crear o ha pogut fer.

By |2016-01-12T09:46:14+00:00abril 3rd, 2014|Sin categoría|0 comentari

About the Author:

Deixa un comentari